Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Låååångpromenad

Igår blev det ingen promenad men däremot en middag som motsvarade en skogshuggares veckobehov av kalorier...valet var lätt, det skulle bli en redig promenad idag. Å´mannen avskräcktes inte när jag satt och mätte upp sträckan på Eniro.

Västbyggeby-Mackmyra Bruk-Mackmyra by- Hagen-Ytterhärde- Solbacka-Överhärde-Tavlan-Mackmyra-Öhn-Västbyggeby....11 kilometer ganska precis.

Som vanligt ville jag ju fota lite efter vägen, dock inte huggormen som slingrade sig på vägen och fick skrämmas tillbaka i skogen av mannen.

Men Anna-Lena (syrran), jag trodde att du skulle vänta på mig i Solbacka...var tog du vägen ;D

Förutom det lilla obehagliga mötet med ormen blev promenaden en härlig upplevelse och jag känner mig så nöjd. Snart är det bara att snöra på sig golfskorna också...för då väntar en match på golfbanan.

En trevlig Valborgsmässoafton önskar jag er!

Noterat av Nina


I Ytterhärde hos traktorsamlare Micke Linander står denna glada figur och hälsar!


I Överhärde vek vi av den ganska hårt trafikerade vägen och gick gamla Salabanan.


Det var en otroligt trevlig promenadväg...rekomenderas...


...sååå vackert!


Spikåsbäcken....kantad av vitsippor som tyvärr inte syns så bra på bilden!

The American style...

Eftermiddagens besök på Diléns gick till ungefär så här: Kö, minst tio föe i kö...jag går ut i solen och väntar på min tur. Träffar på en gamal skolkamrat, surrar en stund, håller på att missa min tur i charken...störtar in och står stum vid disken och har ingen aning om vad jag ska ha! Jag stammar fram, inför hela j***a kön efter mig, där ingen, verkligen ingen har missat min entré, jag ska grilla ikväll, vad ska jag ha? Hmm, det beror på vad du är sugen på, nöt eller fläsk? Tänka, tänka...har ingen aning faktiskt...jag klämmer i med fläsk och rekomenderas spareribs the American way...klart så får det bli!

Till det serverades klyftpotatis, grillsås, grillad majs, coleslow och ett gott rött som jag blev rekomenderar på bolaget...behöver jag säga att det var lika gott som kladdigt att sitta där i solgasset på altanen och njuta av denna middag, nä tänkte väl det!

Noterat av Nina

Nyfrissad...

Äntligen så kom hon hem efter en lååång praktik annorstädes, min finaste frissa Emma. Hon är så duktig och fin och jag är alltid så nöjd när jag kommer från henne. Kan säga att hon har liite andra metoder vid sin klippning än fruns egna. Jag trodde jag skulle få lite bassning när jag förstört hennes goda hantverk, men skadan var inte allt för stor....eller också var hon bara ödmjuk, den fina tösen! Om du läset detta Emma vill jag bara tala om att du kommer att bli en av rikets bästa frisörer en dag (men jag kan inte garantera att jag inte brukar saxen på mig själv igen)!

Noterat av Nina
Skillnad på resultat, jo tack =)