Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Veckans slösa

Ibland kan det gå veckor mellan, ibland dyker det upp med jämna mellanrum, ibland tillåter inte kassan och ibland hindras jag inte alls, inte av något....ingen eftertanke, ingen tanke på såväl ekonomiska som "antalskonsekvenser"....Jag har nu "drabbats" två gånger inom loppet av tre dagar!!!

Slösa "tog över" mitt handlande och då menar jag rent bokstavligt. Nu är det väl inte så att familjens ekonomi står och faller med mina impulsinköp men å´andra sidan kan man ställa sig frågan: Hur många lyktor och påskägg behöver man ha i ett hushåll, egentligen? 

Jo, lyktfrågan har varit på tapeten bara för någon vecka sedan...så nu är jag...ett, tu, tre...tre lyktor rikare och ett påskägg!

Min kompis, som bjöd med mig på det där inredningspartyt, vet ni......hon var i alla fall värst! Vet ni vad hon (och hennes man) tvingades göra? Det här är bara såååå bra....Hon beställde också lyktor på inredningspartyt och när hon kom hem med dom så passade dom inte till sofforna, så dom fick beställa nya.....soffor alltså!

Noterat av NinaLyktan är från Madame Nyberg och ägget från Kontorsleverantörerna!


Godiset ingick i priset, ägget är av plåt och det är sååå fint.
Det kommer G A R A N T E R AT att vara godare godis i det!

Mot Uppsala....


....och ännu en dag med fokus på utvärderingskvalitet, kriterier, viliditet, reliabitet, bedömning, analys, massor av diskussioner, skratt och nya kunskaper och insikter.

Nu tror jag faktiskt att jag har lyckats manövrerat bort John Blund också, jag smet isäng innan han kom igår kväll (frågan är väl om han överhuvudtaget hade lämnat mig  under dagen) Hursom helst så var lampan släckt och ögonlocket stängda vid 22 och så känner jag  mig faktiskt utvilad när klockan ringer för andra gången....so far so good...

Nu får ni ha en riktigt bra dag, vänner, för det ska jag ha!

Noterat av Nina

Sommartid

Nu har vi dragit fram klockorna till sommartid, fine, så långt är jag med. Men när det handlar om att BEGRIPA koncekvenserna så har jag alltid haft lite svårt. Ska jag lägga mig tidigare...eller senare, eller hur är det nu då, har varit den ständiga frågan.

Inte har jag påverkats så mycket av den där timmen hit eller dit heller, så där har det inte heller blivit någon hjälp.....MEN nu, nu har jag förstått. Morgnarna har blivit en plåga denna vecka. Klockan snoozas upprepade antal gången och jag känner mig närmast som en zombie när det är dags att kliva upp för att göra sin plikt!

Och logiskt sett så borde jag nu vara urtrött på kvällen också, och krypa isäng i tid....men icke, då är jag uppe och skrotar och läser bok innan det är dags för John Blund att göra sin plikt.

Ska det här kallas sommartid, jag tycker mer det liknar nattetid, jag!

Noterat av Nina