Italiensk afton...

Golf på eftermiddagen...johejdu...det blev inget av med det inte! Andra planer "kom i vägen" och det blev bra det också, så det är inte något att hänga läpp för. I stället gick kvällen i italienskt tema...lasagne, Ripasso, pesto och ruccola...dessutom en PW i medelhavsvärme....man tackar, man tackar!

Nu får vi väl se vad helgen har att erbjuda...vedtransport till gården utlovas, en golfrunda hoppas jag fortfarande på. Lite lingonplockning, vem vet å´så lite umgänge med Lindgrens....

Apropå ingenting så kan jag meddela att det var vinst på en av trisslotterna...25 svenska riksdaler....en ny lott i alla fall så jag kan fortfarande betrakta mig som miljonär. Eller i alla fall blivande miljonär!

Livet kändes lite tomt sådär, något fattades...men det är ordnat nu! En Ålandskryssning är inbokad innan tomten kommer å´apropå tomten så verkar det omöjligt att få tag på en RÖD velourmorgonrock...mannen föreslog att jag skulle ta tomtedräkten...hmm, det förslaget måste jag nog fundera på, känner jag! Bara jag slipper skägget och luvan så...kanse...

Noterat av Nina 


Lasagne med pesto i Italien i maj 2011

Nu blir det fredagsmyyyys....

...å´inte blir det så svårt att mysa när det är rena medelhavsvärmen utlovad, jobb i stdsdelen vid havet, en golfrunda och en trevlig middag med mannen som letat sig hem från jobb på annan ort. Fredag stundar helgen till och tveklöst veckans favoritdag...om man nu MÅSTE bestämma sig.

Märkligt att det är varmare i slutet på september än vad det var tidigare i somras när vi FÖRVÄNTADE oss att det skulle vara det....nåväl, vädret kommer att fortsätta att sätta griller i huvudet på oss väderfixerade nordbor. Det kan vi i alla fall vara säkra på och under tiden får vi njuta av det väder som bjuds.

Den stundande helgen då, vad har den att erbjuda....ja, ingenting just nu i alla fall. Det ska bli skönt att bara få njuta av att vara hemma och skrota och ta dagen som den kommer. Så laddar jag mina batterier på bästa sätt.

Trevlig fredag alla fina!

Noterat av Nina


 

Sat naaam...

Kvällens yogapass slutade inte fullt så dramatiskt som för två veckor sedan, "fröken Venla" rekomenderade mig att inte ta i så mycket i viss övningar, framför allt inte i de kraftfulla eldandningarna, det var nog klokt av henne det.

Jag gillar yogan väldigt mycket, det passar verkligen mig och det är ett fint komplement till mitt liv och min livsstil för övrigt. Alla borde gå på yoga....så det så!

Idag var jag väl kanske liiite skruvad när jag slängde mig på mountinbiken direkt när jag kom från jobbet, slängde i mig lite middag, rusade in i duschen för att slutligen landa på "vinden", på liggunderlaget och med en skön fleecefilt i högsta hugg.....nåväl, vad gör man inte för att känna vinden vina runt öronen denna ljuvliga höstdag så sent som 29 september.

Fortsättningen på kvällen kommer att vara lugn, vääääldigt lugn!

Noterat av NinaSat naaam.....