Sista april...

Igår gick jag omkring och odlade en tanke. En tanke på att jag skulle ta en cykeltur till jobbet idag. Jag är i skrivande stund VÄLDIGT nöjd med att jag INTE tänkte den tanken färdigt. För just nu är jag inte minsta sugen på att hoppa upp på stålåsnan och ca 20 kilometer i den ENA riktningen. Det är på tok för kallt ute för det. Jag inväntar gärna lite mera plusgrader för denna bedrift.
I stället får jag ta min trygga och sköna PW när jag kommer hem från arbetsdagen och Valborgsmässofirande.
Noterat av Nina
Trevlig Valborgsmässoafton, till er alla!

Uppror!?!?

Enligt dagens horoskop vill/ska jag göra något sorts uppror idag? Hmm...underar vad jag ska göra uppror över? Vad som än sker får det inte bli med hjälp av höger arm i alla fall,, för den är "sjukskriven" i alla fall långa stunder. Dessutom har jag inte så mycket irritation över saker och ting så det skulle vara nödvändigt. Ska möjligtvis vara 42:or på tröskeln, tillhörande viss 20:åring boendes hemma, då!
Men nä, istället ler jag tillfredsställande åt de "svar på tal" som publiceras på insändarsidan idag. En förskollärare började med att oja sig över att föräldralediga skulle få ha sina barn på förskolan under sommaren så att hon själv inte skulle vara hemma. Det hela var mycket oproffesionellt enligt mitt sätt att se det och det fick hon/han som sagt repliker på idag. En annan förskolejkollega "klev" fram och hade en mer klarsynt syn på saken som låg mer i vår samtid. Tackar för det!
Nä nu mina goa vänner är det dags att ta tag i grötkok och annat som hör morgonrutinen till.....ha en bra dag alla goa och glada...
Noterat av Nina