Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Dagen kan börja....

En morgon utan kaffe är som kärlek utan kyssar, säng utan madrass och bil utan bensin.... Nu är morgonkoppen bryggd och urdrucken, dagen kan börja! En bra sådan önskar jag dig!

Noterat av Nina

Snart så....

I går samlades hela sällskapet för en rundresa på Tickets sida. Vi kopplade upp datorn till stora tv´n så att alla kunde "åka" med. Vi fastnade för Bodrum (Turkiet), alla fyra. Vi bokade Bodrum på nätet. Enkelt för den vane med premiär för oss. Men nu har vi gjort det. Beviset finns redan i inkorgen och det är vara den lilla detaljen betalning kvar.
 
Medelhavet, strandläge, all inclusive, solstol, paraplydrink, lååååånga promenader och en massa kortspel.....DET är vad jag ser fram mot nu!
 
Noterat av Nina
 
 

Mer höst....

Numer kan man ju se Bollkryss eller Bollchryss som det stod på lappen där jag handlade mina, redan i mitten på juli. Men jag brukar "hålla" på mig till det blir höst. Och just höst har ju jag bestämt mig för att det är nu. 
Fina är dom i alla fall och pelargonerna är också fortfarande väldigt fina så nu får dom samsas ett tag innan komposten blir nästa anhalt. 
 
Noterat av Nina