Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Denna lördag i mitt liv....

Det har sina sidor att gå på lokal direkt efter arbetet en fredag. Det är oftast hur kul som helst och lika kul som det är, lika tröttsamt är det dagen efter. Nu går ju vanligtvis vanligt begåvade människor HEM efter själva after worket. Men i det sammanhanget är jag nog ingen VANLIG människa. Och tillsammans med andra likasinnade så går det som det går och det är oftast VANSINNIGT roligt!
 
Denna lördag i mitt liv, som så stort skulle ägnas åt städning, ägnades INTE alls åt städning utan mer aktivitet åt hållet konvalecent *host*.

Hur som helst så var det bara att gilla läget och tänka till och tänka om, snabeldraken vick vila en dag extra och ingen lär märka att det är vintergardinerna som sitter kvar i vardagsrummet.

Jag har i alla fall klarat av en PW idag, skrotat lite i tvättstugan och lagat middag för EN. Lättsamt och ganska tråkigt...men det smakade bra!

Nu sitter jag här och bara myser med en sprakande brasa, lite tända ljus och sippar på ett underbart glas Loka naturell (Å´så saknar jag mina hjärtan lite nu!)

Noterat av Nina


Helstekt fläskfilé och matvetesallad med ost, soltorkade tomater,
oliver, paprika, tomat och gurka!

16

Allt medans halva familjen njuter att tillvaron i den svenska fjällvärlden så får jag hålla tillgodo med att räkna ner. Det är nu ganska precis 16 dagar tills jag får packa bilden full av alla "bra att ha saker" och bege mig nordväst från Gästrikland för en veckas myspys och galej med alla mina damer.

Vi hade allt en planeringsträff men jag tror jag har glömt allt vi kom fram till....får ringa Ingrid och höra om hon kommer ihåg. Så mycket vet jag att det är hon och jag skom bjuder på middag tillsammans en av dagarna i alla fall.

Skidor och pjäxor förresten...jag bjukar vara utrustad för både utför och i spår. Men vi får väl se hur det blir med snön i år. På två veckor hinner det hända mycket. I och för sig har jag varit i Sälen vecka 16 tidigare år och då har det minnsan snöat HELA veckan. Men det är å´andra sidan heller inte så kul att åka i...nåväl, den här damen tycks inte bli riktigt nöjd hursom. Huvudsaken är dock att vi samlas för skratt, glam, god mat, dans och en och annan promenad med "brödrosten" (OBS...internt skämt!).

Noterat av Nina


Förra året var snötillgången på håret.....

Trädgårdsarbete...

Hela eftermiddagen har jag spenderat min tid i trädgården. Pysslat lite i rabatterna, kastat lite utblommat, planerat en del nytt och fixat lite påskris. Eftersom det är så ljust ute nu så sprang tiden iväg med en faslig fart.

Det var riktigt härligt att få sätta händerna i trädgårdshandskarna igen......Nu gäller det att komma ihåg att vattna blommorna också. SNär skiner solen så blir det grymt varmt på uterummet och i växthuset och då vill blommorna faktiskt ha vatten. Något jag missade en aning när jag planerade vårlökar första gången i början på mars.

I helgen ska jag ta tag i städning och lite påskpynt inomhus. Men först ska vi ta fredagen. En arbetsdag som slutar med after work på All stars med härliga kollegor...trevlans värre!

Noterat av Nina

Några smakprov på eftermiddagens arbete =)