Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Skepp å´hoj....

Semester idag och har hittills inte gjort annat än att stressa.... BRA NINA! Försöker lura tiden, men blir nog hellurad själv. Att stressa är verkligen inte tidseffektivt. Just DÄRFÖR vilar jag med en kopp kaffe medans håret torkar just nu.
 
Den "lille" är bara halvfull men nu har jag ju rätt bra rutin på att fylla den lille krabaten på hjul, så det ordnar nog sig med det också.
 
Då återstår bara att de hur det blir med den där kulingen till havs. Det jag är säker på är att det blir kuligt i alla fall. Det vet jag av erfarenhet också....
 
Ja, men vi ses väl snart då brudar och skeppsråttor!
 
Noterat av Nina
 
 
 

Liten kuling....

(Bild lånad från http://skargardsbatarna.blogspot.se)
 
På förekommen anledning intresserar just "vindstyrkor till havs" mig och några vänninor. Vi ska ju ut på kryss och vill inte ha några "styva kulingar" runt öronen och båten. Nu utlovas enligt yr.no frisk bris/liten kuling och det kan räcka bra det!
 
Nu är inte jag rädd för vågor, men jag har respekt. Jag har också en tillit att kaptenen vet vad han/hon gör.
Nu kan man ju välja åksjuketabletter också. Men dom blir jag så grymt trött av och inte åker jag på kryssning för att sova...Nej, det blir till att fokusera på något roligt, till exempel dans och bubblor, både såna man dricker och såna man kan bada i.
 
Skepp å hoj!
 
Noterat av Nina

Håller ställningarna...

Om gud vill och hängslerna håller har vi fått en ställning runt Torpet idag. Jag har inte haft möjlighet att kolla ännu. Men så fort ställlningen är på plats blir det till att riva plåt, isolera och bygga igen. Sen börjar alla valen, just nu är det alla valen som stressar mig. Men det ska nog bli bra med det också. Vi har ju en idé om att huset ska rustas i "lantlig torpstil" så det blir ju lite smalare att göra valen då, tänker jag!
 
Noterat av Nina