Sveriges tråkigaste....

Välkommen till en av Sveriges tråkigaste bloggar.....just nu! Vanligtvis är jag en mycket stolt blogginnehavare, eller det är jag väl nu också. Jag tar om det....Vanligtvis är jag mycket stolt över mina blogginlägg. Jag skriver oftast både kontinuerligt, ganska varrierat och till och med med lite humor emellanåt....eller skrev!

-Du bloggar inte så mycket nuför tiden, konstaterade är en vänninna här om dagen. 

-Nä, inspirationen har inte riktigt funnits där och då kan jag lika gärna avstå, för någon dagboksblogg är jag inte intresserad av att driva!

Jag kan säga att jag, på sitt sätt, saknar att ha den där inspirationen och drivkraften, för det får mig att må mycket bra. Mitt skrivande får mig att tänka positivt, kreativt och får mig till och med att GÖRA hyggligt bra saker....tex promenader kl 6.00 på morgonen. Liksom bara för att jag har skrivit det.... 

Då så...skriv då, kan man ju tänka!

Men nä...just nu blir det sporadiska inlägg när andan faller på rätt som det är när du kikar in så kanske det finns någon ny vardagsbetraktelse att ta del av...

Ha en underbart liv, hörni för det har jag. Just nu städar jag tex garderober och vem vet....om några månader kan det komma en vardagsbetraktelse runt just detta fenomen!

Noterat av Nina

Ishockeytävling...

Igår var vi ju som sagt på ishockeytävling. Brynäs och Linköping tävlade om tre poäng och på läktaren sitter då två högsmedelåldriga damer och gör sitt bästa för att "komma in i matchen". Å det är ju inte alltid så lätt, tänker jag. Man hör ju ofta att till och med spelare med skridskor på fötterna inte riktigt kommer in i matchen.

Dessa medelålders damer, som för övrig firade sina respektive födelsedagar tillsammans enligt tradition, förundrades mer än en gång över varför ungefär 6000 personer buade, visslade och skrek. Mål var det inte i alla fall. Var det kanska åt domarna dom buade. För enligt "experterna" på bänkraden bakom så var dom helt blinda och "hockeyovetandes". Konstigt, tycker jag men det kanske är en besparingsåtgärd! För domare som har både god syn och KAN hockey kanske är dyrare att anlita....

Nåväl, tre pinnar till Brynäs och det måste ju självklart firas. Det gjorde vi på staden. Dit hade vi åkt även om det inte blivit vinst för laget i vårt hjärta!

Tack Seija och de andra goa damerna för mycket trevligt och roligt sällskap i baren!

Noterat av Nina