För säkerhets skull....

Äntligen hittade jag en vit brandsläckare, visserligen mindre än vad försäkringsbolag och Anticimex rekommenderar. Men för säkerhets skull har vi en större också.

Den här lilla söta vita tingesten med tillhörande filt ska pryda hallen på Torpet. Å eftersom jag har varit på jakt efter en vit släckare till rimligt pris, så slog jag till direkt.

För övrigt undrar jag varför två män, utklädda till romska kvinnor promenerade runt på IKEA. Många tankar hann fara genom trakten mellan mina öron och halvorna där emellan kunde inte komma överens om hur jag skulle tolka situationen.

Var det två transsexuella killar? Var det en vadslagning? Var det ett experiment, där det var betraktarna som skulle studeras? Var det normen i betraktarens ögon som skulle utmanad?

Ja, hur som helst fick fru Larsson lite att fundera på här! Och i skrivande stund bestämmer jag mig för att släppa detta och välkomna John Blund till mitt sovrum.

Noterat av Nina

Läget stabilt, men oförändrat....

Läget med fru Larssons mun är stabilt och tyvärr rätt så oförändrat....

Bortsätt från några mindre smickrande bieffekter (inga detaljer här) med följd att "pussandet" också kommer långt ner på listan för saker jag gärna gör nu, så går det skapligt med min flytande föda.

Magknorret minskar och kroppen nöjer sig med det flytande...

Just nu är det jobbigast att det gör ont när jag sväljer. Har provat att nysa några gånger och det vill jag inte göra mer med stygn i tungan, tack!

Med lite fantasi och en mixer går det att få ihop nyttiga måltider och så blir det en och annan onyttig drickyoghurt till nödmellanmål....

I fantasi äter jag också hårt bröd med kaviar och kålpudding!

Läste att det i USA var desperata människor som sydde fast plastplattor på tungan som en bantningsmetod. För att det skulle vara obehagligt att äta.

Säkert effektivt, det är jag säker på, idag!

Men hallå, att utsätta sig för detta, frivilligt? Nä, där har nog de flesta människors gräns gått.

Noterat av Nina

Godare än det låter...

Dagen fortsätter på tema "flytande föda". Efter middagen som bestod av soppa tog jag en PW och efter det var jag sugen på någon nyttigt och ända lite stadigare.

Jag valde att experimentera lite med äpple. Tanken var äppelsoppa, men det blev äppelvälling.

Jäkligt gott faktiskt....och nyttigt och matigt på sitt sätt.

Själva vällingkonstistensen fick jag efter att jag hade i havregryn i kastrullen och efter lite trixade och mixande blev det äppelvälling med kanel.. ... gottigottgott....

Men i ärlighetens namn ska det bli skönt att få (kunna) bita, tugga och svälja maten igen!

Noterat av Nina