Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Jo, men se ni....

Jo, men se ni, idag fick jag till det. En riktigt rolig eftermiddag och kväll blev det. Spontant som tusan hamnade jag på lokal med vännen och där blev det god mat, vin och Brynäsvinst i rutan. Absolut "blondinskoj"....tjohej!
 
Så i kväll somnar jag glad och nöjd....som vanlig, då!
 
Noterat av Nina
 

Sökandet fortsatte....

Sökandet efter det där "blondinroliga" forstatte under hela dagen. Det som inte hade hänt under kvälen och natten kanske skulle hända under denna dag i mitt liv.
 
Ja, ni...vad ska man säga. Det har verkligen inte varit någon dålig dag, inte på något sätt alls. Men en "blondinrolig" dag lyckads jag inte få till.
 
Om det inte räknas att jag fällde FLERA tårar när Stina åkte ut Kockduellen. Det var ju egentligen inte alls roligt. Men hon fick ju väldigt fina ord sagda om sig från herr Mannerström och så verkar hon vara en rolig blondin....
 
Gud vilket svammel. Svammalde gjorde dock inte Susanne på Aqua Spa & Relax när hon behandlade min rygg idag. Och det var vansinnigt skönt och välbehövligt. 
 
Nu blir det lite Mia på Grötö innan det är dags för en skön natts sömn, den lika välbehövlig som massagen.
 
I morgon återupptas jakten...och jag tror jag är något på spåret!
 
Noterat av Nina
 

Första natten som blondin...

 
Spänd av förväntan, fortfarande över att det där blondinroliga skulle inträffa, kröp jag igår kväll in under täcket. 
 
Ja ha, och där hände sedan ingenting förutom att jag har sovit väldigt, väldigt gott där ensam i den stora sängen. Precis som det brukar vara på tisdagar.
 
Jag försöker dra mig till minnes. En liten glamorös och asrolig dröm har jag väl i alla fall lyckats klämma fram. Ni vet en sådan där Godie Hawn-rolig film då den blonda skådespelerskan lyckas göra bort sig men ändå få till det på slutet.....
 
Men nä....det är i det närmaste en helt drömlös natt att rapportera. 
 
Så, jag får väl försöka trilla över det där roliga i dag, på jobbet då. Förresten så kan jag konstatera att själva besöket hos frissan var otroligt skönt. Så avkopplande och superskönt. Jag verkligen älskar när någon håller på och donar med mitt hår.....
 
och
 
....när jag satt där och betraktade mig själv  i spegeln (det är svårt att undvika det i den situationen) så såg jag också en hel del "årsringar" som börjat dyka upp på min hud och under åren som dom har etablerats så kan jag garantera att det har varit väldigt mycket roligt av alla de slag och jag tror inte det är kört efter den här natten heller!
 
Ha det gott alla vänner, en bra och rollig dag önskar jag er!
 
Noterat av Nina