Big business...

 
Så.
 
Nu är det klart!
 
Härliga, trevliga och fina huset på Västbyggevägen har fått nya ägare.
 
Affären är nu helt klar och vi önskar husets nya ägare lycka till med sitt nya boende.
 
Eftersom det nu råkar vara så att vi är väl bekanta med köparna så firade vi förstås köpet/försäljningen tillsammans, idag. Det gjorde vi på "lokal" med god mat och dryck!  Och vuxna som vi är var vi hemma redan strax efter kl 2000.
 
Grymt med vuxenpoäng ramlade det in där, minsann!
 
Ska vi nu passa på att vara lite sentimetal över försäljningen så är det uterummet jag kommer att sakna mest. På andra plats kommer braskaminen. Men det finns överst på önskelistan till saker som ska göras på "Torpet" och det kommer inte att dröja allt för länge innan vi är med penisonärskuvös och braskamin igen.
 
Av denna dagen återstår emdast att åter igen önska de nya ägarna till huset varmt lycka till och kommer dom att trivas lika bra som jag har gjort i huset så är det gott nog. Dessutom får nu huset en välförtjänt rust och det kommer att bli kanonbra, tror jag!
 
Noterat av Nina
 
 

Hus med utsikt ....

Det har varit mycket fokus på Torpets inre under hela rusen. Jag har liksom inte tänkt på läget här i byn så mycket.

Det är ingen pjåkig utsikt vi har måste jag säga. Nåja, det är inte direkt sjöutsikt men det är både nära och långt från närmaste hus, på åkern hoppar rådjuren fram ibland och hon grannen gör pålle oss sällskap. (Han höll visserligen på att skrämma livet av mig på söndagsmorgonen när jag kom hem från Åby. Men han är förlåten!)

Idag väntas regn OCH en tur till mäklaren för att skriva på de slutliga handlingarna på köpekontraktet. En tur till inredningsbutiken i grannbyn har jag lovat dottern också.

Ha en bra dag, vettja!

Noterat av Nina

Vår matplats.....

Alltså, vår matplats. Den har inte fått så mycket uppmärksamhet sedan vi flyttade till Torpet. En anledning kan vara vädret.
 
Vädret, det kära samtalsämnet sommar som vinter, vår som höst. Sedan vi flyttat hit har ALLA måtlider intagits på altanen. Och så länge vädret bara tillåter kommer vi att fortsätta med det.
 
Ikväll var det fortfarande 25 grader varmt när solen hade försunnit bakom trädtopparna. Undrarar om grannarna skulle tycka det är ok om jag sågade ner just dessa toppar?
Ännu så länge har jag inte haft anledning att sakna vårt inglasade uterum. Tack sommaren för det!
 
Å vad det lider kommer jag att lägga ner lite mer energi på att styla vår matplats inomhos på Torpet också,
 
Noterat av Nina