PÅSK

Efter några veckors flygande och farande så tackar jag påsken för möjlighet till avkoppling och oplanerade dagar.


Jag älskar verkligen våra golfresor med golfgänget och den årliga Sälentrippen med väninnorna. Dessa resor innehåller allt från motion, sol, friskluft, oväder, god mat i överflöd, bubbel och whisky....umgänge med goda vänner, skratt ja, allt!

Att landa i hemmasoffan med lite go (och köpt) påskmat, sovmorgon, mysfrukostar och oplanerade dagar med kärestan är något jag älskar precis lika mycket. 

Åt blodpudding med vitkål och lingonsylt till middag en dag här i veckan och njöt lika mycket som när jag frossade räkor och Cava med fjällorna i Sälen...

Motionen rullar på, likaså träningen med PT-Patrik. Kul att prova något nytt och spännande att känna att kroppen samarbetar hyggligt. 

När det kommer till kosten så har den nog varit i allt utom balans den senaste tiden.....men nåväl. Jag är inte den som väljer bort de kulinariska njutningarna när det serveras framför näsan och resultatet från det får jag "ta hand om" när vardagen åter rullar på. 

Önskar Dig en ljuvlig påsk oavsett om du arbetar, låter den gå i krista förtecken eller bara njuter av lediga dagar...... PUSS 😘

Noterat av Nina

Kommentera här: