Egen skörd till frukostnörd.....

 
Mums, säger jag om de färska och krispiga ärtskotten på frukostsmörgåsen idag. Ett kokt ägg och en smootie gjord på banan, äpple och kanel fick utgöra sällskapet.
 
Har en känsla av att det kommer att bli hård åtgång på de gröna skönheterna så det är nog bara att ladda på med en ny omgång.
 
I torsdags körde jag först passet med PT-Patrik i gymmet. Innan passet fick jag (valde själv) ställa mig på en diagnostisk våg. Ni vet en våg som äter både muskler, fett, vätskemängd och räknar ut hur mycket kalorier jag ska  ta in på en dag. 
 
Icke överraskande konstaterade "vågen" att jag är lite dör kort för min vikt och till min glädje visade den också att andelen fetter runt mina inre organ låg väl inom gränsvärdena. 
 
Nu återstår att se om träningen gör mig längre och om jag kan åstadkomma mer synliga muskler än kärlekshandtag....jag har i alla fall haft en fin träningsvärk efter mitt första pass. Så nu är det bara att nöta på.
 
Å för dig som nu tycker det låter väldigt exklusivt och dyrt med PT....så kan det kanske vara. Men jag nappade på ett erbjudande som Valbo gym och fitness hade och har förmånen att betala halva summan med friskvårdsbidrag. En timme med PT-Patrik som instruktör vid 10 tillfällen blir billigare än 10 gruppass. 
 
Så du som går i PT-tankar....tveka inte. Perfekt träning med bra hjälp och stöd och ett perfekt tillfälle för både ökad kunskap om träning och att utmana sig själv. 
 
Ha en perfekt söndag, go vänner!
 
Noterat av Nina

Kommentarer:

1 Anonym:

Har också funderat på att ta det erbjudande😊 Hoppas att det kommer igen😊

Svar: Ja, gör det Kicki 💪🏼😁
Nina

2 Kicki :

Glömde skriva det 😊😊

Kommentera här: