Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Alltså...känslan!

 
Alltså...känslan jag kände idag!
Jämfört med igår.....
 
Idag är jag lika stolt, kaxig, mallig....ja till och med förundrad....som jag var tveksam, tvivlande och osäker så sent som igår. 
 
Igår var det dagen före den nionde vägningen i ordningen under denna period i Viktväktarna. Det var också dagen efter den nionde helgen med festligheter på schemat. Det fanns liksom inte på kartan att det skulle bli ännu ett minus.
 
-Hur f@n gick det här till! Utbrast jag spontant till min konsulent Kerstin när vågen visade på minus. Inget stor minus, men ett minus är ett minus och en jäkla skillnad från ett plus i en Viktväktares värld. Det är nog precis som Kerstin svarade....-Ibland tror man det är Guds förtjänst!
 
Jag har också under en tid tänkt att jag måste ändra min målvikt, den trettioåriga målvikten känns inte helt aktuell längre och jag plussade på ett par kilo. (Max för min längd.)
 
Å det mina vänner innebär att mitt "ständiga medlemskap" idag förvandlades till ett "guldmedlemsskap".....
Det tycker jag var värt att fira...å eftersom jag har en hel del sp kvar idag så fick det bli en liten wirrepirre dagen till ära. Ja, så firar jag!
 
I morgon trillar det in nu smartpoints och semestern närmar sig med stormsteg. Sommarens mål är nu att HÅLLA den här matchvikten. 
 
Det kan vara ett genidrag, jag vet inte ännu. Men en av veckorna på semestern kommer jag att maxa min träning rätt rejält. Förhoppningsvis finns förutsättningar för balanserad kost också....men mer om det en annan dag....
 
Go kväll på er, gott folk!
 
Noterat av Nina
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: