Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Midsommaren 2017

Vilken härlig medsommarhelg det varit.
En extra ledig dag och massor av möjlighet till träning.
 
Har börjat varje morgon en ett tufft pass i gymmet. Efter frukost har jag tagit en löptur och på eftermiddagarn bara jag gått en 18-hålsrunda på golfbanan.
 
Kosten har varit helt vegetarisk och självklart ekologisk och närproducerad. I glaset har jag haft källvatten med bubblor och jordgubbar. 
 
Jag har snittat sömnen på 8 timmar/ dygn och  kört ett avslappnnade yogapass före läggdags. Känner mig smidi som en katt.
 
Min målvikt är nådd...ja, just det...med minus ett par kilo....
 
SEN....vaknade jag dem Midsommardrömmen!
......
 
Vilken härlig midsommarhelg det blev. En extra dag med massor av möjlighet till avkoppling och umgänge med vänner och familj. 
 
Började dagarna med kaffe på säng och tidning med korsord. God frukost och så någon form av motion alla dagar...lite promenad och lite golf. 
 
Kosten har varit helt traditionsenlig, dvs sill, ägg, Janssons frestelse, grillat, nubbesallad, jordgubbar och grädde och i glasen nubbe, öl, whisky, mousserande vin och rom. Knappt en grönsak så långt ögat nådde...Ja, ni hör möjligen är jordgubbarna det enda riktigt smarta valet. 
 
Jag har absolut sovit gott och har latat mig rejält på både soffa och i solstol och av detta blivit stel som en kamel...
 
Har troligtvis inte minskat ett jäkla hekto sedan förra invägningen.
 
MEN.
 
Idag välkomnade jag vardagen med stora famnen och har idag "hittat tillbaka" till ramen av mina smarta points och aktivitetsmål. Påt igen bara!
 
Noterat av Nina
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: