Grillsäsong

Eftermiddagen spenderades planenligt hos Viktväktarna. Invägning, kaffe, samtal med min kära barndomskamrat med väninna och så "klass" ledd av underbara Kerstin. Alltså så mycket humor, värme och kunskap i en och samma människa. Varje gång jag sitter där undrar jag varför jag inte spenderar varje måndag i mitt liv där. Det är verkligen en boost....


Veckans tema var "Dags att tända grillen" och vi fick många bra tips på hur vi kan tänka eller ja, vad vi kan grilla... Fick också tips på såser och en urlätt, snabb och "snål" potatissallad. Den ska absolut testas.

Resultatet som vågen visade var också i positiv bemärkelse. Inte lika mycket som jag brukar mina "nystartsveckor" men absolut helt ok. Det kan kanske bero på att jag har valt att äta mer varje dag, naggat lite på mina aktivitetspoints för att inte bli för hungrig. Om jag är för strikt är det rätt vanligt att jag inte orkar hålla i så länge. 

Sen blev det spännande.....tänk så beroende tant har gått å blivit av tekniken. Klockan började dra sig efter 19.00 och jag hade lyckats fått ihop endast 1800 steg av de 10 000 som är mitt mål för dagen. Drygt 8000 steg ska alltså stegas innan Biggest loser....

Målmedvetet styr jag min kosa ned mot metropolen Valbo och efter ca 1 km "dör" telefonen....alltså min musik, min stegräknare, min telefon, min sms-dialog....ja, typ allt! 

PANIK!!

Räddningen fanns ett par kilometer bort, jo, tanken att vända hem for genom mitt huvud....men nej, jag ökade på stegen och fann räddarna i nöden på Svedens gränd. 

Telefonen kunde med hjälp av laddare startas igen och ordningen var återställd...phu!

Tack P och barnen : )

Så. 

Summa summarum, min åttahundrafemtionelfte nystarstsvecka blev helt godkänd och handen på hjärtat. Även steg som inte räknas i telefonen räknas i kropp och knopp....märkligt hur vi lyckas bli "slavar" under tekniken så fort och på många sätt och vis.

Färdigreflekterat för idag!

Klart, slut-sov gott!

Noterat av NinaKommentera här: