Veckoreflektioner...

Japp.


Då kan jag summera första veckan som strikt SmartPoints-räknare för sjuhundrafemtiotolfte gången. Det har liksom blivit så jag fungerar. 

Min karaktär och mitt sug går liksom i intervaller och när jag inte "håller koll" på pointsen så är det lätt att mitt ögonmått blir väldigt generöst och min tilltro på motion som viktreglerare överdriven.

Hur som helst, utan att ha någon som helst aning om resultatet räknat i siffror, är jag som helhet nöjd med min vecka. 

Torsdagen med restauranglunch, delicatoboll och blodpuddingsmiddag gav visserligen en liten plump i protokollet och skillnaden med lördagens middagsbjudning hos goda vänner och whiskyprovning hade jag planerat sedan tidigare. 

Och dessa dagar kommer att återkomma, det är en del av livet.

Dagens utmaning var kalas med smörgåstårta och kaffebröd. Det gick över förväntan. Smörgåstårtan med tonfisk var ett bra val och sockerråttan höll händerna på ryggen.....så inget kaffebröd alls för mig!

Den här gången har jag programmerat om i appen. Synkar hälsoappen och får alla steg omvandlade direkt till aktivitetspoints (så praktiskt) och så vill jag att dessa points betas av före bonuspointsen. 

Jag vet att det sistnämnda inte rekomenderas. Men nu kör jag så här. Det har gjort att jag inte känt att jag behöver vara så sträng på "vardagarna".

Åter till resultatet...som sagt, inga siffror ännu och det känns i dagsläget som en underordnad del av resultatet. 

Det viktigaste är att jag:
1. Känner på kläderna att veckans "räknande" har gett resultat!
2. Jag känner mig piggare!
3. Jag har fått ihop minst 10 000 steg alla dagar utom idag, då det blev ett styrkepass i hemma gymmet i stället.

Noterat av Nina


Kommentera här: