Koll på målen?

 1. Äta (dricka) mindre socker
 2. Läsa mer böcker
 3. Slösurfa mindre
 4. Umgås mer med familj och vänner
 5. Cykla mer och allmänt hålla mig i bra form till  Cykelvasan i augusti
 6. Träna mer smidighet, tex yoga
 7. Planera för och laga mer hälsosam mat.
Kommer ni ihåg? 

Eller rättare sagt, kommer JAG ihåg mina nyårslöften?

Låt se:

 1. Japp, inmundigar betydligt mycket mindre socker idag. Såväl fast som flytande form. Tackar inspirationen från boken Food pharmacy för det.
 2. Säger det igen, Food pharmacy och andra böcker som inspirerar till en antiinflammatorisk kost.
 3. Är absolut aktiv på sociala medier. Men har dragit ner betydligt på "slösurfandet" som tidsfördriv i det stora hela.
 4. Umgås defenitift mer med vänner och familj idag ❤️ Framförallt KÄNNER jag mig mer närvarande.
 5. Japp, det har blivit en hel del rörelse. Å då mitt nya jobb generar otroligt mycket steg på en dag, satsar jag en del på motionscykeln och tabata för att "spara" på fötterna. Min tidigare krånglande axel har också blivit bättre. Så nu kan armar och delvis mina kära axlar också få sitt 💪🏼😘
 6. Yogan ja, inte lika frekvent på mattan idag...nu när jag kan lägga mer krut på lite hårdare träning. Här kan jag nog strama upp målet igen. För det är en otroligt skön träningsform. Bara genom att andas in och ut genom näsan så har du gett din kropp den enklaste och billigaste detoxen.
 7. Jaaaa...här har det skett grejer 👍🏼😊 Åter igen inspiration från Food Pharmacy🙏🏼  Har gjort stora förändringar i kosten. Räknar mindre smartpoints (viktväktarna), kör periodisk fasta, väljer mer ekologiskt, goda fetter och mindre socker. Inspireras också mycket av ett instagramkonto maritathorell2.0 Hon är grym på att peppa och visar på otroligt fina resultat med träning utan att krångla till det.

Kombinationen av hur jag tagit mig an mina nyårslöften har bidragit till att jag har blivit en gladare och piggare  skit som har balans i kropp och själ och dessutom lyckats klämma de sista extrakilona 👍🏼😊☀️


Nöjd?

Ja, absolut.....lite konturer av muskler bara, sen så ❤️😘👌🏼

Noterat av Nina

(null)
Kommentera här: