Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Det här med maten

 Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för www.citygross.se
  (null)
 
(null)
 
 
Jag skulle vilja påstå att det här med maten är den övervägande faktorn för framgång för att få en livsstil i balans. Oavsett om du vill gå ner i vikt, sova bättre, orka mer, bygga muskler eller gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt.
 
Maten är också det som är svårast, tycker jag. I perioder är både planering och tillagning svårt att få till och det är lätt att det blir slarv, snabba och inte allt för hälsosamma val som slinker in i munnen.
 
Den perfekta "hjälpredan" i dessa perioder har för oss varit att prenumerera på matkasse. Vi valde www.citygross.se för att dom hade en kasse i samarbete med Viktväktarna. Och vill man inte räkna smartpoints finns många andra kassar att välja på, förstås. Hämta själv eller hemkörning för en liten slant. 
 
Jag hade en förutfattad mening att det skulle bli så mycket dyrare med maten om man "köpte" tjänsten. Men det fick jag äta upp, bokstavvligen....matkontot blev inte alls dyrare. Tvärt om. 
 
"På köpet" fick vi varrierad, lättlagad, god och hälsosam mat. Med tydliga recept som vi inspireras av lång tid efter.
 
Värt att prova om du frågar mig!
 
Noterat av Nina
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Hanna Karlsson
skriven :

Jag kan vara hur duktig som helst med min träning men det är alltid maten som ballar ur. I perioder är jag en riktig slarva...

Svar: Ja, det känner jag igen. Det fäller att ha bra och säkra planeringsmetoder även för måltiderna 👍🏼😉
Nina