Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Mina måndagar....


Mina måndagar (liksom de flesta vardagar) har en liten annan lunk nu för tiden.

Jag känner mig liksom lite ledigare, i dubbel bemärkelse. 

Som många redan känner till valde jag i höstas att ta ett beslut, ett ganska stort beslut. Efter 30 strävsamma, roliga, lärorika, intressanta och utmanande år kände jag starkt att jag ville "göra något annat"....ja, man kan säga att det här är den korta förklaringen.

Det var absolut inget förhastat, utan ett beslut som växt fram, även om det är att gå lite....eller ganska mycket, mot normen.

Nåväl, efter tre månaders målmedvetet avslut och överlämnande blev jag med 100% fritid här i årsskiftet. En fritid som faktiskt till stor del handlar om att planera för en ny framtid på arbetsmarknaden och en del hemmafix. 

Jag har bestämt mig för att det får lov att ta lite tid innan jag hittar mitt nya jobb. Undersöker var arbetsförmedlingen har att erbjuda för olika former av stöd. En minst sagt spännande värld och större än jag trodde.

En del jobbsökningar blir det. Och varje sökning tar en till ett par timmar. CV och personligt brev ska anpassas och formuleras, så jag har att göra på dagarna.

Å apropå den lediga lunken ringer min klocka alltid runt 5.30, sen är det sedvanligt kaffe på säng av maken, korsord, morgonyoga, frukost och så kör dagen igång....möten, jobbsök, handla, laga mat, städa, promenera....ännu så länge trivs jag som fisken i mitt nya "hemmafru-liv"....

Och känner jag mig själv, så kliar det rätt snart i "jobb-tarmen" igen. 

Det här är ett riktigt spännande år!

Noterat av Nina
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: