Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

NYSTART

(null)

Efter en lååååång paus har jag nu börjat bli sugen att skriva igen.

Så kul att se att bloggen har rätt många besök, trots att den inte uppdaterats.

-Hörni, jag har observerat en liten trend i sociala medier den senaste tiden. 

Nu ska jag kolla om någon av er gjort det samma....

Jag följer rätt många inspiratörer på framför allt INSTAGRAM. Tidigare uppfattade jag dem som väldigt strikta och fokuserade i sin livsstil. Inget nattsudd, inga kolhydrater, inga bakverk, ingen alkohol .... bara grönsallad och styrketräning typ 24/7.

Men nu tycker jag mig ana en tendens. Man är inte lika sträng mot sig själv och framförallt man visar det. Dömer inte sig själv lika hårt, accepterar och går vidare. Likaså att många väljer att jobba med kroppens smidighet och avkoppling.

Vad jag tycker om detta?

Jag tycker det är sunt och mänskligt. Det är precis det som jag har försökt sträva efter i många år. Att hitta balansen och måttfullheten i livet.

Förra sommaren hade jag stöd av en hälsocoach. Hon introducerade begreppet 80/20 för mig. Och jag köper det med hull och hår.

80/20 bygger på att du gör 80% "bra" och hållbara val när det gäller kosten och 20% kan du "unna" dig de mindre bra valen, men kanske val som skänker dig andra värden.

När jag är inne i bra flow i min livsstil, är i balans, ja, då lever jag efter 80/20-modellen. Mitt bästa stöd är Viktväktarnas app. 

SÅ.

Åter till trenden, om det nu är en sån....välkommen!

Jag håller med Paolo Roberto och hans budord #94, till fullo.... "Hittta balansen och du blir en vältränad festprisse som har vett att ta hand om din träning och ditt liv"

Välkommen tillbaka!

Noterat av Nina
(null)

(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Tess
skriven :

Så underbara bilder! :)

Svar: Tack <3
Nina