Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Hej måndag...

(null)

Det är en god morgon. En god start på veckan.

Leker yoga på mitt lite smultronställe "uterummet". Tanten är utsövd, solen, skiner fåglarna kvittrar, lokalradion i bakgrunden och en kopp te i handen. 

Reflekterar över veckan som gått. Jobbade 6 av 7 dagar. Somnade med en känsla av att veckan tränings- och kostmässigt varit rätt dålig. 

Efter en stunds funderade så var den nog i alla fall inte det. Jag var i gymmet och tränade vid tre tillfällen, spelat golf en fång, gått en herrans många steg i jobbet och jag har ätit helt okey måltider.

Sen kom födelsedagen, en fest på lördagen och en grillmiddag med rödvin på söndagen och genast kändes hela veckan som skrutt. Vilket den självklart inte var, även om jag gjorde en del mindre begåvade intag under några dagar. 

Men å andra sidan är det ett val jag gjort i mitt liv. Födelsedagar och andra fester innebär att vardagen frångås.  Jag vill ju ha det så. Men jag måste också lära mig att frångå med måtta och inte slå ner så hårt på mig själv när jag gjort det.  Då är det så lätt att halka dit på att  fortsätta på den vägen, när skadan liksom redan är gjord. 

Börjar som sagt dagen med  lite sköna yogarörelser och periodisk fasta. Sen väntar en del på "todo-listan" å så en härlig golfrunda i eftermiddag.

Önskar er alla en fin julidag 🙏🏼

Noterat av Nina


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: