Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Nytt jobb -nya utmaningar

(null)

För att få balans i livet måste kropp och själ vara i harmoni med varandra. 
Det räcker inte, enligt min utsago att bara "tokträna" och samtidigt ha ett jobb man inte känner att man mår bra i. Samtidigt räcker det inte heller att ha ett arbete som är så roligt och stimulerande så du uppslukas helt av det och inte får tid över till kroppen.

I mitt tidigare uppdrag som första linjens chef i förskolan kände jag i många år att jag hade den där balansen. Men sakta och säkert så smög det sig på en annan känsla. En känsla av att aldrig räcka till,  att aldrig någonsin känna sig "färdig " eller nöjd i ett korstryck av förväntningar från alla håll och kanter...

Samtidigt så har vi ju också ett privatliv som kräver mer eller mindre av oss i omgångar.

Hur som helst så klev jag av uppdraget som chef. Det var inte ett lätt beslut. Jo, jag visste att jag inte ville vara chef mer. Men att lämna förskolan var att skilja sig från en mycket., mycket kär vän som fanns nära hjärtat och hade funnits sär i 30 år. 

Beslutet har jag dock inte ångrat en minut. Som jag behövde den här pausen.
Kanske ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. 

Men.

Så. 

....dök det upp ett erbjudande om att testa ett jobb jag inte kunde tacka nej till. 

Ledningsstöd och administration inom förskolan. Ett jobb som jag delvis behärskar och alltid tyckt väldigt mycket om och delvis en del löpande administration.

Ser med spänning fram mot denna höst. Fram till och med augusti kör jag dubbla uppdrag. Semester tar vi något annat år. Jag har vilat mig i form under hela denna vinter och vår..

Introduktionen till mitt nya uppdrag har varit igång ett tag och igår ställde jag iordning min arbetsplats, självklart med min egen kaffekopp ☕️👌🏼

Noterat av Nina

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: