När frun börja piffa fredagsmyset och lunchen med antioxidanter....

(null)

Det är ju en sak att testa nya grepp i kosten om man är med på det. Just i detta nu pågår mycket testning i vårt hem och den ofrivillige antioxidanttestaren har som sagt en längre startsträcka. Men han testar på, min tappre man. 
(null)

Fredagsölen/vinet fick sällskap med det traditionella ingredienserna från charken. Men kompletterades med blomkål, grönkålschips och osaltade cashewnötter.

Trodde det skulle bli knorr...men icke. Min strategi att minska det treaditionella (absolut inte ta bort) och öka nyttigheterna fick vägen .

(null)

(null)

(null)

Hans omdöme om lunchens röda drink med rödbeta, grönkål, äpple och pressad citron skall icke printas i text...men han deklarerade tydligt att han inte måste bjudas på detta igen. Inget krav för att få bo kvar liksom 🤣

Men han kämpade på...så nu har även hans goda bakterieflora i tarmen  också fått gott sällskap. 

Håller med honom om att drinkens konsistens hade mer att önska, även om smaken passade mig bra. Får jobba på texturen här....men men, experiment är experiment.

Noterat av Nina


Kommentera här: