Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Gröna fingrar....

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Man vet liksom aldrig....

Är det mina "gröna fingrar" eller är det ren och skär tur och en massa överlevnadsinstinkt hos de "gröna vännerna" som gör det?

Hur som helst är både mina tomatplantor, basilikan, gurkplantan och vindruvan vid liv. 

Vindruvan kan vi till och med skrytande. Den är finare än någonsin. Tomatplantorna hade kunna varit mer frodiga. Hoppas placeringen i växthuset gör susen.

Jordgubbslandet är helt "sanerat" från kvickrot. Vi (läs maken) grävde upp allt, precis allt och så planterade vi tillbaka det som mest likande jordgubbar. Så det blir nog till att köpa de röda gubbarna i sommar. 

Lite kryddor att ha i matlagningen är aldrig fel. De köpte jag fina och färdiga. Kommer nog att bli lite mer "köpeplantor" för säkerhets skull. 

I min fantasivärld jag med en fladdrande blårutig sommarklänning och stor hatt som skuggar solen  och skördar en sensommardag i augusti.

Frys och skafferi fylls med närproducerade och ekologiska grönsaker och kryddor med massor av antioxidanter och antiinflammatoriska nyttigheter för den kommande stränga vintern.....

Men med mig vet man liksom aldrig. Entusiasmen kan liksom komma av sig och då måste man som planta lita på sin egen kraft. 

Stackarna!

Nej, jag måste verkligen hålla i detta. Och så har dom ju livlinan i kära maken också. 

Annars då?

Jo, jag har min lilla "after yoga" stund med te i morgonsolen. Klockan har bara passerat 8.00 och fåglarna gör mig i sällskap.

Noterat av Nina

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: