Gästerna kan komma...

Ja, då var dukningen och städningen klar inför morgondagens nyårsfirande. Ni som känner mig vet att jag är en relativt välstrukturerad kvinna som gärna ligger ett steg före. Så nu är det som kan förberedas, förberett!

Vi har varit riktigt effektiva idag både sovmorgon, fika vid brasan och Köpis hade vi hunnit med före 12, sen packade vi skidorna i bilen och drog till Valbo sportcentrum för en tur i deras spår. Ett spår helt i min smak, inga uppförsbackar och inga nedförsbackar så med mina vallningsfria skidor var det bara att staka på i jämn takt! Ni som provat vallningsfria skidor vet att det inte är något vidare glid på dessa underverk...vare sig framåt, bakåt, åt sidan eller jäms med spåret...så det är som sagt staka som gäller. Passar mig rätt bra, inga spännande nedförsbackar där benbrott eller svanskotekross riskeras. I uppförsbackarna brukar jag komma i kapp dom som skräckslaget swischar förbi mig i backarna åt motsatta hållet.

På eftermiddagen lade jag huvudet vackert på sned och det lyckades. När mannen köpte nyårsraketer tittade jag ut praktiska OCH slimmade skidkläder och han betalade...så se upp i backen nu kanske det finns en liten chans till glid för fru Larsson också...och tack älskade make!

Som sagt, sedan han vi med städning och dukning också och nu ska vi vidare till käre svågern som fyller år idag. Grattis gamle man!

Noterat av Nina


Ett gott slut på 2010 önskar jag Er!