Rekreation med temperaturväxlingar!

Det blev en välbehövlig och välgörande vila hos mamma, precis som jag tänkt mig! Vi började fredagkvällen med middag, fiskgratäng och ett glas vitt....mamma vågade smaka lite hon också, men hennes nyoperarade knä tyckte nog att det räckte så! Resterande av det goda vita vinet fick lov att tillsammans med lite nötter, naturgodis och en halv påse Polly slinka ner i lilla mej (hoppsan hur det kan bli, men gott var det)! 

Trots att jag inte besöker min mamma så där överdrivet ofta förknippar hennes hund, TIBBE, mig med promenad! Så man får uttrycka sig lite försiktigt och välja sina ord väl...strax före Let´s dance tänkte jag mig en lite tur med lilla vovvsingen och jag fick liksom lirka fram det på engelska....a short walk...dog tonight, a longer tomorrow...å´ta mej tusan begriper han inte engelska också för det blev ett himla liv innan alla koppel, kläder och skor var på plats!

Lördagmorgon rustade vi, jag och Tibbe oss för en långpromenad, sen skottade jag av mammas gård och sen...så skulle det efterlängtade karbadet äga rum! Jag tappade upp vatten, i med skum, på med läsglasögonen och så fredagsbilagan till kvällstidningen....Behöver jag nämna att det var underbart? Nä....jo, så länge var allt frid och fröjd! Jag schamonerade mitt hår och hade i balsam....synd att jag inte hade någon inpackning, jag filade mina inte allt för fagra hälar....vattnet började bli lite för ljummet så jag lättade på pluppen, dags för duschen!

Fasligt vilken tid det tar för varmvattet.....DET FANNS INGET VARMVATTEN KVAR i mammas lilla minivarmvattenberedare....vad göra???? Tanken att skölja mitt huvud och min kropp i detta iskalla vatten var inget jag lockades av, å´all balsam! FAN FAN FAN...jag slänger mig på rygg i det decimeterhöga badvattnet och sköljer ur det mesta av balsamet...kommer på att jag just filat hälarna däri.... Men KALLT vatten lär vara bra för både hår och kropp har jag läst och jag tyckte nog att det glänste lite extra av mig i går kväll, jag också!

Noterat av Nina

Sjöbod vid havet!Lillstuga i snötäcke!Frostig närbild!Ännu så länge varmt bad!