Ett datum att lägga på minnet...

Jag sitter på min kammare med mitt ingefärate, kvällen är sen och det är dags för en stunds reflektion över dagen! Studier i Uppsala, jo, alltid lika spännande och intressant. Lunch i Botaniska trädgården, ingen smakupplevelse men sällskapet och miljön lämnar inget mer att önska!

Störst idag är i alla fall att sonen fått sitt körkort, ja han klarade uppkörningen och kommer att få kortet om några dagar! Jag är så stolt att modershjärtat håller på att spricka. Pappan köpte en tårta så att vi kunde fira ordentligt! Sååå skönt. Nu är det färdigskjutsat och payback-time is here!

Knappt hinner jag svälja den sista biten av körkortstårtan så går det upp för mig att en ny fas i mammalivet precis börjat. Ja, och den har med oro att göra, som så ofta när det gäller barnen. Det finns verkligen inga gränser för en mammas oro över sina ungar och nu handlar det naturligtvis om bilkörandet! Tänk om det händer något? Du kör väl försiktigt? Akta hit och akta dit.....bara att inse, det går aldrig över! Men om han kör som han gjort hittills så ska det nog gå bra och körkortet är till låns så det gäller at hålla händerna på ratten, blicken framåt (och bakåt) och gaspedalen enligt hastighetsbegränsningarna!


Noterat av Nina


Grattis till körkortet älskade son!

(Tar risken att lägga ut en bild på den nya körkortsinnehavaren trots att
det förmodligen inte är populärt!)