Blossa anno 2010Årets Blossa är invigd och eftersom just glögg verkar vara det stora temat på facebook i kväll så kör jag på i samma tema. Själv blev jag utomordentligt frestad av Uffes status om glögg så jag var bara tvungen att gå och värma mig en egan kopp. Då blev det dock en Dufvenkrooks, av den lite alkoholsvagare arten. Jag skrev om glögg och flera blev sugen av det jag skrivit. Tant Vit & Beige bloggade om glögg och jag sitter här med en härlig eftersmak och värme i hela kroppen efter min kopp.... 

Nä, nu tillbaka till BLOSSA, årets smak, saffran som vi spräckte i fredags. Jag vet inte riktigt om jag blev så där imponerad av drycken som glögg och det var väl ändå vitsen....jag gillade saffranssmaken men saknade just glöggkryddorna....god men endå inte. Jag har faktiskt riktigt svårt att bestämma mig!
 
Men vilken tur att jag slipper då och egentligen är det ju ovidkommande vad just jag tycker. Smaken är som baken, delad och vem vet nästa gågn jag smakar så kanske den smakar förträffligt!

Vilken är då sensmoralen i dagens noteringar?
Drick å´var glad, gillar du inte glögg,
så drick choklad!

Strunta i test och vad andra tycker och tänker,
värm en kopp, njut av hettan till pannan blänker!
Skål!

Noterat av Nina