En vecka kvar....

Ja, men då var det en vecka kvar på den efterlängtade och omtalade sommarsemestern....och den kommande veckan verkar kunna leva upp till våra förväntningar när det gäller vädret också. Så en och annan tur till stranden ska det väl kunna bli.

Förhoppninbgsvis ska vi väl kunna sjösätta "Lilla gumman" (ja, jag döpte henne precis till det) å´så kan vi pluttra lite på den stora sjön och finna en plats för lite kaffedrickande och kanske ett dopp. I mitten av veckan blir det en tripp med båt á la större för att bunkra upp lite govin till sensommrens kräftskivor. En natt på hotell i Roslagens famn sätter lite lyx på tillvaron också och det gillas förståss.

Lämpligt nog blev vårat fina soldäck i det närmaste klart (fattas vindskydd bara) och vilodagen har till stor del tillbringats just där...i horisontellt läge (jo.... vi var på Åby i natt).

Alla ni som börjar jobba i morgon (tänk att augusti redan står för dörren) får väl ha det så bra i morgon och vi andra får väl göra så gott vi kan i solskenet!

Noterat av Nina