Veckans slösa

Ibland kan det gå veckor mellan, ibland dyker det upp med jämna mellanrum, ibland tillåter inte kassan och ibland hindras jag inte alls, inte av något....ingen eftertanke, ingen tanke på såväl ekonomiska som "antalskonsekvenser"....Jag har nu "drabbats" två gånger inom loppet av tre dagar!!!

Slösa "tog över" mitt handlande och då menar jag rent bokstavligt. Nu är det väl inte så att familjens ekonomi står och faller med mina impulsinköp men å´andra sidan kan man ställa sig frågan: Hur många lyktor och påskägg behöver man ha i ett hushåll, egentligen? 

Jo, lyktfrågan har varit på tapeten bara för någon vecka sedan...så nu är jag...ett, tu, tre...tre lyktor rikare och ett påskägg!

Min kompis, som bjöd med mig på det där inredningspartyt, vet ni......hon var i alla fall värst! Vet ni vad hon (och hennes man) tvingades göra? Det här är bara såååå bra....Hon beställde också lyktor på inredningspartyt och när hon kom hem med dom så passade dom inte till sofforna, så dom fick beställa nya.....soffor alltså!

Noterat av NinaLyktan är från Madame Nyberg och ägget från Kontorsleverantörerna!


Godiset ingick i priset, ägget är av plåt och det är sååå fint.
Det kommer G A R A N T E R AT att vara godare godis i det!

1 Katta:

skriven

men åhh vilken fin lykta!

2 Nina:

skriven

Ja, visst förstår du mitt impultköp, Katta =)

3 madde:

skriven

å vill haaaa...finns den kvar där? :D

4 Nina:

skriven

Jag tror jag tog den sista....=(

Kommentera här: