Kura under en filt...

Trots 8-gradig värme den sista november så fryser jag, är trött och allmänt huttrig och buttrig sådär. Skulle bara vilja kura in mig under en filt på soffan, lyssna på brasan som sprakar och slöglo på tv. Vad hindrar mig från att göra det egentligen? Barnen är stora, mannen är på annan ort (som om det skulle spela någon roll i sammanhanget) och jag har inga tider att passa.

Jag vet med andra ord att jag har ett val, det är helt ok, ingen kommer att klandra mig, tvärt om, det skulle förmodligen betraktas som helt mänskligt om jag valde att "säla" på soffan.... 

Men nu är det ju det här med behovet av frisk luft, kroppens behov av rörelse för musklernas och benstommens uppbyggnad, för att inte tala om förbränningen och så naturligtvis känslan. Den där underbara känslan av välbefinnande EFTER ett gympapass eller en PW.

Och jag tänker att efter den mustiga laxsoppan har jag fått upp såväl värme som motivation till en PW på byn och så hinner jag säkerligen med en lååång härlig stund på soffan, under filten också....eller vad tror ni?

Japp, det funkade idag också...att skriva på mig den positiva känslan! Så det är väl bara att sörpla i sig soppan, dra på sig reflexvästen och ta den långa vägen till soffmyset ikväll också!

Noterat av Nina