Min vinter...

Vinterns sista dag och även jag börjar ge med mig...okej då, våren ÄR på väg. En dag som detta är det svårt att förneka just detta faktum. Jag har ju på förekommen anledning hållt kvar vintern med näbbar och klor.

Hur har då min vintern varit om jag kikar i backspegeln? Jo, då, den har varit väldigt trevlig på flera sätt och vis...trots den låååånga väntan på snö och skidspår att träna skidåkning i.

Men om jag å´andra sidan ser på snöbristen i förhållande till väglaget och pendlandet till stadsdelen vid havet, det vill säga på andra sidan om staden. Ja, då måste jag ju konstatera att det har varit en riktigt bra vinter.

Min vinter, det vill säga december, januari och februari och om man bortser från vädret, har varit toppen. Ett par kryssningar har det blivit, en tripp till Falun för lite hotellmys (och skidåkning) kan jag lägga till historien. Dessutom har den inneburit många nya spännande utmaningar rent arbetsmässigt. 

Men den bästa och absolut största upplevelsen har varit min första start i "Tjejvasan". Något jag har "laddat" för ett helt år och som blev mer fantastiskt än vad jag hade kunna föreställa mig. Såväl form som förutsättningsmässigt var på topp. Det kommer att bli svårtoppat, skulle man kunna säga!

Som sagt, nu knackar våren på dörren. Några vårblommor är inhandlade idag. Inbetalningskort till TVÅ golfklubbar har ramlat ner i postlådan, vårens traditiononella Sälenresa med bästa brudarna närmar sig, gatan tinar fram, skatorna försöker ihärdigt bygga bo på vår gård och vårfäglarna kvittrar....jo, visst är det våren!

Noterat av Nina


Kvällarna blir allt längre....