Larssons laborationer levererar?

m
 
Ja, men jag fortsätter väl att trötta ut er med min "mat & motions-terror" när jag ändå är på gång! Vet ni att bloggen fungerar som en jäkla bra drivkraft förresten? Jo, för om jag SKRIVER att jag ska göra en massa saker (läs: motion och hälsosam mat) så GÖR jag faktisk det också och du, ja du, du väljer ju faktiskt själv vad du vill läsa.
 
Idag provade jag i alla fall dinkelplättar- laboration 3.....uteslöt ett ägg och tillsatte 1 msk hackade valnötter (från gårdagens recept). Det blev en lite mindre portion och det passade mig bättre och det var lika gott. 
 
När det gäller motionen så fick jag till både stavgång OCH gympa på Åbyvallen igår. Så en liten lagom skön träningsvärk har faktiskt smygit sig på så smått. 
 
Gårdagens utmaning var helt klart kortspelskvällen med erbjudande om snacks och jästa, passerade blåa druvor. Men jag lyckades faktsikt (kors i taket) hålla mig till en rimlig mängd av paradisets (Lindgrens) lockelser....men jag avstod inte helt. Dit har jag inte kommit ännu. 
 
Jag är fortfarande väldigt bra på att förklä mina snacks-vin-godisfrestelser i att jag "unnar mig". Jag är värd detta för att jag har motionerat-städat-jobbat sååå hårt idag. Men detta "unnande" leder ju bara till njutning på kort sikt. För när jag kommer till garderoben sen, ja då kommer det surt efter.....Nu tänkte jag i alla fall vända på steken och "unna mig" nyttigheter, mer motion och hitta andra frestelser.
 
Börjar redan ikväll med lite ögon- och örongodis......BROLLE på ÖN i Hedesunda *MUMS*....det ÄR jag VÄRD!
 
Noterat av Nina