Denna lördag i mitt liv....

Det har sina sidor att gå på lokal direkt efter arbetet en fredag. Det är oftast hur kul som helst och lika kul som det är, lika tröttsamt är det dagen efter. Nu går ju vanligtvis vanligt begåvade människor HEM efter själva after worket. Men i det sammanhanget är jag nog ingen VANLIG människa. Och tillsammans med andra likasinnade så går det som det går och det är oftast VANSINNIGT roligt!
 
Denna lördag i mitt liv, som så stort skulle ägnas åt städning, ägnades INTE alls åt städning utan mer aktivitet åt hållet konvalecent *host*.

Hur som helst så var det bara att gilla läget och tänka till och tänka om, snabeldraken vick vila en dag extra och ingen lär märka att det är vintergardinerna som sitter kvar i vardagsrummet.

Jag har i alla fall klarat av en PW idag, skrotat lite i tvättstugan och lagat middag för EN. Lättsamt och ganska tråkigt...men det smakade bra!

Nu sitter jag här och bara myser med en sprakande brasa, lite tända ljus och sippar på ett underbart glas Loka naturell (Å´så saknar jag mina hjärtan lite nu!)

Noterat av Nina


Helstekt fläskfilé och matvetesallad med ost, soltorkade tomater,
oliver, paprika, tomat och gurka!

Kommentera här: