Sveriges tråkigaste....

Välkommen till en av Sveriges tråkigaste bloggar.....just nu! Vanligtvis är jag en mycket stolt blogginnehavare, eller det är jag väl nu också. Jag tar om det....Vanligtvis är jag mycket stolt över mina blogginlägg. Jag skriver oftast både kontinuerligt, ganska varrierat och till och med med lite humor emellanåt....eller skrev!

-Du bloggar inte så mycket nuför tiden, konstaterade är en vänninna här om dagen. 

-Nä, inspirationen har inte riktigt funnits där och då kan jag lika gärna avstå, för någon dagboksblogg är jag inte intresserad av att driva!

Jag kan säga att jag, på sitt sätt, saknar att ha den där inspirationen och drivkraften, för det får mig att må mycket bra. Mitt skrivande får mig att tänka positivt, kreativt och får mig till och med att GÖRA hyggligt bra saker....tex promenader kl 6.00 på morgonen. Liksom bara för att jag har skrivit det.... 

Då så...skriv då, kan man ju tänka!

Men nä...just nu blir det sporadiska inlägg när andan faller på rätt som det är när du kikar in så kanske det finns någon ny vardagsbetraktelse att ta del av...

Ha en underbart liv, hörni för det har jag. Just nu städar jag tex garderober och vem vet....om några månader kan det komma en vardagsbetraktelse runt just detta fenomen!

Noterat av Nina