Tack å hej.....

Hej och välkommen till mina notiser!

Varför skriver jag om mitt liv och mina betraktelser rakt ut i cybervärlden egentligen?
Kanske för att jag tror att jag är något, eller för att jag ska bli något!

Kanske för att sprida ett budskap, för att söka svar…. för att väcka frågor, göra avtryck, intryck eller är det bara ett ryck?

Några väljer att göra det genom skriva böcker, andra agerar på film, några sjunger ut sitt budskap och andra tonsätter orden!

En hel massa människor väljer att tävla i sin idrott eller visa sin katt eller hund och på det viset får utlopp för sina känslor och sprida ett budskap runt om på hela jorden!
Jag skriver för att jag mår bra av det och för att det är kul, för att dela mina intryck och uttryck, högtryck och lågtryck med dig! Om någon av mina notiser ger dig vägledning, bekräftelse eller bara en rolig stund, är jag nöjd med det och vad som är sanning eller saga är det bara jag som vet!

Du gör dina tolkningar och det får stå för dej, det är liksom det som får bli ”min grej”!

Tack för att du tittat in till mej, eller var det kanske jag som kikade in hos dej?


Exakt så här inledde jag mitt skrivande på min nystartade blogg den 8:de januari 2010. Och exakt så här inleder jag det jag just i skrivande stund det jag tänker är mitt sista.

I alla fall för den här perioden av mitt liv.

Ett stort tack till Er alla som troget och mindre troget har läst, kommenterat och reflekterat tillsammans med mig. 

Jag stänger inte ner min blogg, nej jag är stolt för mer eller mindre varje inlägg och vill gärna att de ska finnas kvar. 

Anledningen att jag pausar bloggen här är helt enkelt i drivs av samma lust att skriva och sprida och dela med mig av mina reflektioner på det här sättet. Och då tänker jag att det inte blir lika bra. För jag har alltid varit på det klara med varför jag skriver. 

Att skriva och driva en blogg kräver inte bara tid, utan också inspiration och hårt arbete med inläggen. Inspirationen är ju min största källa att ösa ur och nu är det lite tomt i den källaren kan jag säga.

Som sagt, inspirationen och lusten sinar....men inget kan ta ifrån mig att det har varit vansinnigt roligt, kanske en av de roligaste sakerna jag provat i mitt liv.

Och kanske, kanske återtar jag mitt skrivande igen, någon gång...eller kanske aldrig!

Återigen, tack till Er alla som roats och oroats, inspirerats och engagerats...NI har varit min drivkraft många gånger!

Ha en underbart liv, det har jag!

Noterat av Nina


Följ mig gärna på INSTAGRAM: larssonnina