Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Hej söndag

(null)
 Hej sista söndagen i augusti, sommarens sista och min sista helg på DRESSMANN. 

Morgnarna är kyligare nu. Tur vi har rustat uterummet med en gasolvärmare. Så härligt att börja och avsluta dagen här.

Nu laddar jag som sagt för sista söndagen på DRESSMANN. Mitt 6 månader långa vikariat är snart slut. Å vad jag kommer att sakna säljjobbet, kollegorna och kunderna. Kommer garanterat att överleva utan att jobba helg 🤣 Jag hann liksom inte vänja mig vid det. Det var lättare att vänja sig vid de härliga lediga vardagarna. 

Nu väntar en spännande tid i mitt nya uppdrag inom förskolan på Gävle kommun igen. 

Laddar på med balanserad kost och motion. Med lediga kvällar och helger blir det lättare att hänga med på pass och så kommer jag att ta upp buggen igen.

Läste förresten en intressant artikel och hållbarhet i GD på morgonen. Om hur vi kan ta tillvara på allt i skafferi och kylskåp i stället för att slänga. 

Smootie är en perfekt uppfinning för att återvinna....här kan man muffla i lite vad som helst som ligger i kylen. Idag fick en hel hög med halvdåliga äpplen och 1/2 påse trött ruccola åka ner i bringaren, likaså en lime (saften) som sett sina bästa dagar. Med lite banan, hallon, mandelmjölk, färsk mynta och ingefära blev det en både nyttig, god och mättande smootie till frukost (och en till dagens matsäck). 

Så.

Dags att gnugga tänderna och åka till "Köpis" och rulla upp gallret till grabbarna...hoppas dom är riktigt köpsugna idag 🙏🏼👔👕👖

Noterat av Nina


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Karin Nordkvist
skriven :

Så härliga fina frestande bilder

Svar: Tack Karin för dina alltid så fina kommentarer 🙏🏼💙
Nina