0

Lördagsfys...

 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Alltså, vilken lycka att vakna upp till en solig lördag, ca 3 grader kallt och finna att, veckans töväder till trots, ha flera mil preparerade skidspår 10 minuter hemifrån. Självklart blev det en runda....alltså, man skulle kunna bli religiös för mindre!
 
Vi är ju riktigt glada amatörmotionärer jag och min man. Vi fuskar i som sagt i allt från skidåkning (oftast längdskidor), spelar golf, promenerar, cyklar mountainbike mm. Och allt detta kan vi alltså göra bara en kort bilfärd hemifrån. 
 
Och åker man då en bit hemifrån så kommer man till Högbo bruk. Där hittar man allt som en glad motionär önskar. Som sagt, fina preparetade skidspår (hörde att några entusiaster preparerat skidspår hela natten...), promenad- och joggingspår, cykelspår och en superfin golfbana. 
 
För att kunna genomföra alla dessa aktiviteter behövs ju också en del tillbehör. Ju mer man håller på, ja ju  mer prylar och tillbehör behövs. Då är det så finurligt att 10 minuters bilfärd åt andra hållet har vi inte bara en utan flera välsorterade butiker.
 
En enormt stor butik, med alltid glad, kunnig och hjälpsam personal. Jag är inte av den åsikten att jag alltid måste ha det bästa på marknaden eller det dyraste...för mig är funktionen viktigast. 
 
Hörni, har ni inte utövat dagens "lördagsfys" ännu, så börjar det bli hög tid...ut och njut av sol, ledighet och rörelse!
Ha en bra dag!
 
Noterat av Nina
 
 
                                                       

Liknande inlägg

Kommentera här: