Träningshelg

(null)
Summerar en helt fantastiskt rolig helg. "Träningshelg" stog det på agendan. Nu är det här med motion och träning inte något som det direkt är avsaknad av en vanlig helg. Men skillnaden var att vi drog ihop ett litet gäng. Och gjorde det tillsammans. 

Ett härligt gäng glada själar som började helgen med ett boxpass (fredag). Under lördagens förmiddag träffades vi i ett höstvackert och soligt Svartviken. Där stod MTB, promenad och  friluftslunch på programmet. 

På eftermiddagen körde vi ett "däckpass". Det var första gången för mig. Toppenroligt och riktigt utmanande.

Vi avslutade helgen med gemensam middag. Med caterad mat behövde ingen stå i köket hela, halva dagen....mycket praktiskt och gott.

Funderade lite över denna form av umgänge. Att samlas runt något tema. Göra något tillsammans. I stället för att "bara" bjuda någon på middag/kalas. 

Så mycket bättre det blir!

Det behöver inte vara lagra långa resor eller avancerade former av träning eller vad den nu är som är den sammanhållande länken.

Är förresten rätt säker på att några av oss som träffades igår har lite träningsvärk både här och där idag. 

Nästa gång som vi är ett gäng som samlas är det whisky som står i fokus. Det kan man också få lite "träningsvärk" av......intressena växlar, kan man säga!

Noterat av Nina