Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Ibland får man liksom inte till det sådär superbra....

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ibland få man liksom inte till det så där superbra. Då kan det näst bästa vara bra nog.
Som idag till exempel. Jobb från 08.00-20.00. Lätt att tänka: Jahapp, ingen träning i dag då. Eller. Ok, bara bita ihop och köra en pw eller ett pass på gymmet mellan 21.00-22.00, för träna ska jag!

Inget alternativ faller mig i smaken. Absolut i te det senaste. Framstressad och sen träning passar inte mig och min filosofi om hållbara vanor och balans i livet.

Men hur blev det då? Blev det någon träning. Nej, jag skulle i te kalla det träning. Men motion och det är så gott som något det. 

Eftersom störta delen av dagen skulle "jobbas" i Hemlingby, med Gävles pärla Hemlingby friluftsområde, inpå knuten fans ju de allra bästa förutsättningarna för en promenad. Packade ner skor och en extra tröja. Lunchrasten ägnades åt promenad. Inte fort, men dock en promenad. Som för övrigt höll på att bli 5 km i stället för 2,5 pga lite bristande uppmärksamhet på "spårning" av undertecknad.

Väl på dagens pass nr 2, dit jag skulle förflytta mig med bil. Valde jag att parkera rätt lång ifrån. 

Så. 

Summa summarum. 

Jag fick ihop 7 896 steg idag, 5,4 km och 7 aktivitetspoints (Viktväktarna). 

Jag är väldigt nöjd med det, faktiskt. Tänk om jag gett upp innan jag försökt. Tänk vad tankens kraft  skapar för möjligheter. 

Sist men inte minst måste jag få dela med mig. 

Det kom fram en kvinna till mig idag. Jag vet att hon följer min blogg och fb-sida. Men det hon berättade gjorde mig så rörd och glad  ända in i mitt  "balanshjärta".  Mina rader här hade inspirerat och inspirerar henne till att kämpa på och nått sina individuella "må-bra mål" i hög grad. 

Tack för  du delade med dig  och stort lycka till  på din fortsatta resa. Du vet vem du är och jag vet att du kommer att nå dina mål. Stor kram ❤️ 

Noterat av Nina
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: