Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Jag föll pladask...

(null)

(null)

(null)

Äntligen har den där segdragna lilla förkylning lagt sig och med detta har jag kunna trappa upp motion och träning en smula. Älskar att kunna lyfta lite i gymet igen och sätta "power-" före walk.

Men men, det är inte bara uppåt i den Larssonska balansen ska ni veta. Förra veckan kikade "Sockerråttan" in och flirtade rätt duktigt med tant. 

Å tant föll pladask....lade sig på rygg och lät sig väl smaka både väl och mycket att kaffebröd, godis och annat smått och gott. 

Ja, råttan lurade upp mig rejält på läktaren och jag roade mig kungligt bland chokladbollar, skumgodis, äppelkakor, fan och hans moster....

Å, alla ni som inte tror på tomten tror naturligtvis inte på sockerråttor heller. Nej, smartare än så är ni nog. Och egentligen jag också. 

Här gäller det att ta sig bakom orsaken till att karaktären svek och måttligheten tog timeout. Orsaken finns förmodligen någonstans i min närhet. I något jag gör för lite eller för mycket. Något jag behöver göra annorlunda....

Ingen fara med lite sockerfrosserier, tänker nog många av er. Men jag tycker det. Av den enkla anledningen att jag mår illa, bokstavligen mår illa av allt socker och vad det gör med mig. 

Nog med ältande om detta. Nu får jag ta tag i detta. Tror jag vet precis vad jag ska göra. Och det ska jag börja med nu.....och jag kan lova att det har med balans i livet att göra.

Noterat av Nina

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: