Noterat av Nina

Om min strävan efter en hållbar livsstil med balans i livet, främst om kost och motion.

Underskatta aldrig att andas....

(null)

(null)
(null)

Underskatta aldrig reflektionen över din egen andning. 

Tabata, bugg, MTB, styrketräning, fredagstädningen, after worken, shopping, fika med vännen i all ära.....men underskatta aldrig betydelsen av att sitta på en stubbe i skogen, lyssna på suset i trädtopparna och andas ner luften långt ner i lungorna. Ja, typ nästan ner i livmodern (är du man så får du själv tänka dig passande kroppsdel här, förslagsvis pungen kanske 🙄)

Vi, ja i alla fall jag, är nästan ständigt uppkopplade, påkopplade, avkopplande enligt schema, på gång...till lags, vill prestera, vill ha ett fint hem, vill vara en bra förälder, livskamrat, arbetskamrat.

Och så tänker jag att livet kommer att fortsätta. För all del, inget fel med detta. Jag själv älskar det.
Ett liv med fart och fläkt. Röra på mig, jobba hårt och engagerat, ha snyggt omkring mig och motionera regelbundet.

MEN. 

Ibland måste jag bara vara. 

Idag hade jag en sån stund i skogen. Ingen lång stund. Men den senaste tiden med nytt jobb, flera uppdrag i ett, nya, gamla och nygamla relationer har bidragit till att jag glömt att andas en period. 

Den senaste tiden har fokuserat mycket på att lyssna in, lära nytt, sätta sin prägel, hitta sin rutin  i ett och kanske flera sammanhang, Många reflektioner....blev det rätt, blev det fel? Att leva upp till andras och egna förväntningar. Olika saker som väcker tankar och känslor från det uppdrag jag lämnade.

Är det bra eller dåligt?

Igen aning, förmodligen bra i lagom dos. Att reflektera är bra, blir det grubblerier är det dåligt, tänker jag. Och där kom BALANSEN in igen.

Idag sökte jag min BALANS på en stubbe i skogen.

Kram och puss till er alla. Kom ihåg att ANDAS, andas på riktigt!

Noterat av Nina


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: