Summerar mina tre första semesterveckor

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En bild som bäst skulle summera mina tre första semesterveckor skulle nog vara en kappsäck...ja, eller flera. En för golfutrustning, en för cykelutrustning, en för badkläder....vandring, stugmys...en för tvätt...ja, ni fattar. 

Vi har hittills "flängt" hit och dit och den här veckan ändrar vi inte inslagen bana. I skrivande stund är vi på väg till Hudiksvalls skärgård för några dagars "stugmys" med goda vänner, MTB och avkoppling.

Och trots att vi farit hit och dit har det varit en både aktiv och avkopplande tillvaro. Vi har nog aldrig tränat och motionerat så mycket någon sommar.

Å så har det blivit en hel det gött att äta och dricka också. Min strategi när det kommer till kosten har väl gått si så där. Jo, jag är superbra på att äta regelbundet (ibland lite för regelbundet). Måltiderna  innehåller oftast proteiner, kolhydrater och fett (nja) i balanserade mängder. 

När det kommer till "svalkande" sommardrycker har det inte varit allt för stor balans. Jag har nog inte missat ett enda tillfälle...även om mängderna har varit måttliga.

Hur som helst, här har det varit en hel del obalans om man säger så. 

Well, well...det kommer andra dagar. Då det inte är semester, sommar, sol och härligt häng med goda vänner. 

Å ni som känner mig vet att vardagen välkomnas med stor famnen den också, när det så är dags. 

Så.

Nu taggar jag inför sista semesterveckan. Mer motion, bubbel och babbel i massor väntas. 

Kram på er alla fina 💙

Noterat av Nina