Så trött på mig själv....

(null)

(null)

(null)

Reflekterandet fortsätter, inte minst när jag går på mina dagliga promenader. Visserligen har jag blivit helt beroende av att lyssna på Bingo och Katrins Relationspodden också....vilka härliga människor, skrattar högt ibland av deras härliga och knasiga relationstips....där alltid barnen är i centrum.
Nåväl, det är inte på grund av Relationspodden jag är trött på mig själv. Utan på detta skapade behov av att "någon annan" ska hålla mig under armarna för att jag ska hålla mitt löfte till mig själv om ett liv med hållbara vanor som utgör mina mål om balans i livet och en frisk, välmående och stark kropp.
Jag har genom åren betalat åtskilliga tusenlappar för detta "ögontjäneri".....för att någon ska tala om för mig det jag redan vet, både när jag gör något som är framgångsrikt och tvärt om.
Jag har också betalt en del för att få lära mig väldigt mycket. Både från Viktväktarna (framförallt hur man går ner i vikt) och nu senast balansen mellan födoämnen mer för att bygga muskler, ha koll på mått och hålla vikten (inte så mycket fokus på det sistnämnda). 
Jag köper böcker och läser och låter mig inspireras av FOOD PHARMACY mfl. 
Ja, jag skulle säga att jag är rätt kunnig när det kommer till kost och motion....och samtidigt korkad.
Nä, nu ska jag inte vara allt för hård mot mig själv. Jag har haft en relativt balanserad livsstil i rätt många år nu....men behöver ständigt vara på min vakt.
SÅ.
Vart skulle jag komma nu då?
Jo, på min dagliga promenad igår. Kom jag på att det var då själva sjutton om jag inte skulle kunna ha koll själv. Koll på kost och träning utan en app. Hur gjorde jag förr tiden? Jo. Jag skrev i ett anteckningsblock. Det fungerade ju utmärkt. Då måste det ju funka nu. 
Sagt och gjort.
Idag skapade jag mitt egen kost- och träningsschema. 
Här planerar och noterar jag dagens kost, vardagsmotion och träning och kommenterar hur det gått. Note to my self, liksom. 
Jag nyttjar min egen kunskap till planering och analys. 
Tacksam för alla som inspirerat mig och delgett sin kunskap, det har absolut varit värt pengarna...men ibland har det varit en falsk trygghet och ett "ögontjäneri" som faktiskt inte lett mig framåt.....eller har det kanske gjort det?

Min målsättning är nu att det ska stå BRA eller OK övervägande av dagarna på kost och daglig motion. Att det jag tycker mycket om ska intas i proportion till min målsättning i högre grad och att jag inte ska skena iväg och öka mina träningstillfällen. Då det ofta har blivit mitt fall tidigare. Nej, tre "gymtillfällen" i veckan får räcka. 
Av Mammafitness lärde jag mig mycket om sömn. Inatt har jag sovit som en kratta. Så nu är det duschen ett kvällsmål och marsch pannkaka ner i sängen.
Noterat av Nina