Top nine 2020

(null)
Årets mest "gillade bilder"....när ni följare får bestämma!

Jag hade kanske valt lite andra bilder om jag skulle välja själv. 

Men när jag kikar närmare så skulle nog innebörden i valen bli alldeles det samma.

Mitt 2020 på IG har handlat om...

⚜️ Motion och välmående. Jag har för första gången i mitt liv känt att jag har BALANS på riktigt. 

⚜️ Firat 30 årig bröllopsdag och umgåtts mer än vanligt med min käre make. Å tack gode gud för att vi har så många gemensamma intressen. 

⚜️Handsprit- ja, jag har aldrig haft bacillskräck. Men det här viruset har påverkat mig och mina val mycket. Många val och nya vanor kanske till och med har kommit för att stanna....

⚜️Naturen. En plats som alltid varit viktig för mig. Kanske ännu mer detta år. Och det gläder mig att många andra också "hittat" ut. 

⚜️Sälen. Vi har firat två gånger. En lyckad försäljning och ett lyckat köp. Många härliga resor har det blivit hit under året. Ja, vi har trotsat rekommendationer en smula. Men väl på plats har vi varit väldigt restriktiva med besök på restauranger mm. 

⚜️Familjen. Håller jag till stor del borta från sociala medier. Våra barn är självklart det viktigaste jag har. Att det går bra för dom betyder mest av allt i hela världen. 

⚜️Vår välfärd. För mig är det oerhört viktigt att belysa positiva sidor och erfarenheter av vårt samhälles välfärd. Naturligt för mig att ge positiv respons och uppmuntran till dem som med värme, engagemang och kunskap vårdar min  svårt alzheimersjuka far.  

⚜️ Mat. Älskar mat. Ingen bild med på "top nio" för det är oftast de inläggen på sociala medier som får mest respons. Året har präglats av att göra "folk av" husmanskost. Anpassa den till 2020 liksom och inte vara "skogshuggarmat". Förbereda frukost och lunch kvällen före. Äta allt men inte alltid. Planera och inte krångla till det.

Bortsätt från att det är pandemi i världen kan jag summera många fina minnen från året. 

Det nya året möter jag med stor tillförsikt. Har självklart förväntningar på vaccinet och det nya "som vanligt". Aldrig förr har väl uttrycket "den som lever, får se" haft sån påtaglig innebörd.

Min strävan efter ett liv i BALANS, kommer jag dock inte att släppa det nya året heller. 

Tillönskar er alla ett fint slut på "skitåret" (inte allt) 2020 och en fin start på 2021....🎊🎉🥂🍾

Noterat av Nina