Nina har noterat i 10 år idag...

(null)

 

 

Hipp hurra, min blogg fyller 10 år ida´.
Jag kunde inte hålla mig från att läsa mitt första inlägg. Mina pirrande forsta rader. Tyckte det var så klokt och "hållbart" att jag väljer att dela med mig av det igen.
 
Från början skrev jag om allt möjligt. allt från vardagsbetraktelser, inredning till hälsa och motion. Väldigt mycket BALANS har det blivit genom åren.
 
Idag fokuserar jag mest på hälsa, motion, träning och hållbara val i livet. Ja, och lite andra saker som trillar in i mitt huvud och behöver få komma ut, helt enkelt.
 
En period 2012 roade jag mig med att rita egna självporträtt på datorn. Porträtt som skulle symbolisera olika känslor och händelser. Alltså hur roligt var inte det...urkul om jag får säga det själv. Tyvärr slutade jag med det då jag gick över att skriva inläggen på telefonen eller ipaden...
 
 
Läs gärna inlägget igen, det kommer här:
 

NOTERAT AV NINA

Hej och välkommen till mina notiser!

 

Varför skriver jag om mitt liv och mina betraktelser rakt ut i cybervärlden egentligen?
Kanske för att jag tror att jag är något, eller för att jag ska bli något!

 

Kanske för att sprida ett budskap, för att söka svar…. för att väcka frågor, göra avtryck, intryck eller är det bara ett ryck?

Några väljer att göra det genom skriva böcker, andra agerar på film, några sjunger ut sitt budskap och andra tonsätter orden!

En hel massa människor väljer att tävla i sin idrott eller visa sin katt eller hund och på det viset får utlopp för sina känslor och sprida ett budskap runt om på hela jorden!
 
Jag skriver för att jag mår bra av det och för att det är kul, för att dela mina intryck och uttryck, högtryck och lågtryck med dig!
 
 
Om någon av mina notiser ger dig vägledning, bekräftelse eller bara en rolig stund, är jag nöjd med det och vad som är sanning eller saga är det bara jag som vet!

Du gör dina tolkningar och det får stå för dej, det är liksom det som får bli "min grej"!

Tack för att du tittat in till mej, eller var det kanske jag som kikade in hos dej?

Nina


Vad tyckte du? Har jag hållit i min ambition?

Hur som helst har skrivandet alltid fyllt en stor funktion för mig själv. Att synliggöra mina egna tankar och idéer. Jag har fått en hel del respons under åren. Många säger jag inspirerat och inspirerar utan "pekpinnar" och det är ju jätteroligt att höra. Jag har alltid strävat efter att skriva med "glimten i ögat" men ändå seriöst utifrån mina erfarenheter. Aldrig haf ambitionen att provosera...fast det vet man ju rät lite om...

Sen är det en ovärderlig dagbok också. Så kul att gå igenom och kika på bilder och läsa lite texter igen.... 2517 inlägg har det blivit genom åren. 

 

Jag blir också lite nyfiken på vilka ni är, vilka som varit med från början, vem som kommit till nu på senare år? Skriv gärna!

 

Så hipp hipp hurra, för Ninas noteringar Ida’ 🥳

 

Noterat av Nina

 
 
 

Kommentera här: