Det går att göra sport av allt....

(null)

Söndag lunch, ärtsoppa från frysen, senap från i julas, en slatt punch ålder okänd. 
Sista skivorna från en gammal ost, hårt bröd från i julas, bregott från nutiden.

Ja, det går att göra en sport av i stort sett allt.

Nu ska vi inte skoja om så allvarliga saker som Coronavirus och karantän. Men den här helgen satte vi oss själva i lite karantän och bestämdes oss för att leva på det som fanns i frys, skafferi och kylskåp. 

Måste säga att vi lyckades riktigt bra.

På fredag förmiddag innan vi åkte till stugan gjorde jag en stor laddning med vitkålssallad. Ingredienserna fanns hemma sedan förra fredagens handling. 

Sen packade jag de färskvaror som fanns hemma...å så drog vi. 

Meningen var nu att det som fanns hemma tillsammans med det som fanns i stugan skulle bli våra måltider under helgen. 

Och ja, så blev det. Inte ett enda besök på affären för att "stödhandla" och vi "fuskade" med att äta lunch på restaurang den dagen vi åkte slalom. 

Det här är tecken på två saker, tänker jag!

Dels är vi bra på att bunkra och samla på oss mat.
Dels har vi inte allt för stor fordringar när det kommer just till mat och variation. 
"Kajsa Warg" inom mig lever och har gjort ett bra jobb i helgen...

Så, man skulle kunna säga att vi varit på träningsläger ...

Och om vi på allvar skulle bli isolerade av någon anledning. Så skulle vi klara oss utan att svälta (och törsta) ihjäl på ganska många dagar. 

Det är nog så pass med mat kvar att vi klarar oss utan att handla på några dagar till också. 

Noterat av Nina



Kommentera här: