Summerar februari och välkomnar mars.....

(null)

(null)

(null)

Heeeej mars, hej våren varmt välkommen.
Du kommer med ljusa eftermiddagar och vår och så småningom sommar.... 

Så härligt att kunna ta en promenad medan det fortfarande är ljust när man kommer hem från jobbet på eftermiddagen. 

Idag var en sån dag. Och jag njöt varje minut. 
Skönt att motionera utomhus efter helgens dansläger. Två dagar med bugg. Fantastiskt roligt och totalt ca 42.000 danssteg och massor av endorfiner rätt in på "måbra-kontot".

Nu är inte det min vanliga målsättning för motion. Detta var en "sällan-aktivitet". Jag tror inte att detta är en helt rätt väg att använda kroppen på i ett långsiktigt perspektiv. Anledningen är enkel. Det sliter hårt på kroppen och jag får svårt att hitta en bra nivå på kaloriintag. Vilket resulterar i sug efter mindre bra kalorier....typ så.

Under dagens promenad funderade jag en del över februari månads kost och träning. Hur jag lyckats skapa mina vanor enligt MammaFitness filosofi har fått mitt januarilöfte 2019 att hålla....

Blir tydligt när jag kikar på summeringen av februari månads träning. Har "hoppat över" ett av 16 träningspass (var bortrest). Jag har registrerat minst 10.000 steg alla dagar utom 2-3. Detta är jag nöjd med. 

Denna månad har jag också varit utan min kostrådgivare. Det var jag lite spänd inför. Men det har gått bra. Jag har hållit mina mål bra och kan bara fortsätta på detta spår. 

Har fortfarande en utmaning i att INTE tänka att jag ska öka på motion som kompensation för att jag har ätit för mycket. Det måste jag hålla koll på, tänker jag. För det blir bara en ond cirkel.

Åter till mars. Nu kör vi. Jag är så redo för dig nu.

Skidåkning, promenader, gym och....om inte Coronavirus och strejkande piloter "ställer till det" blir det golfpremiär i Spanien står på programmet.

Noterat av NinaKommentera här: